I koncernen

AWX är en nyhet i Academic Work koncernen och syftar till att ta tillvara på riktigt bra idéer. Idéer som på ett eller annat sätt stöttar och utvecklar vår kärnverksamhet. Men för att inte riskera att vi bara stannar i idéstadiet så bildar vi nu start-ups i AWX-familjen – för där har vi möjlighet att satsa helhjärtat på dem. Läs mer om bolagen här under.

Academy

Vi är övertygade om att tiden nu är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi skräddarsyr intensivutbildningar för branscher med uttalad kompetensbrist och utbildar människor med rätt förmågor och ambition. Idag har vi utexaminerat 700 konsulter via våra Accelerated Learning Programs i Sverige och Finland. Efter 12 veckors intensivutbildning inom affärsområdena IT/tech, finance och technology går konsulterna direkt ut till Academic Works kunder och bidrar med sin nyvunna kompetens, skräddarsydd efter arbetsmarknadens och kundernas behov.

Instajobs

Instajobs är appen för korta bemanningsuppdrag med kort varsel. Här kan du som företag skapa dina egna extrajobb direkt i mobilen och på webben. Ska receptionisten vara borta en dag? Har du ett event och behöver personal? Behöver du någon som tar hand om en riktig surdeg som ni själva inte hinner med? När du publicerar ett jobb inom någon av våra 9 jobbkategorier får du direkt en match på tillgängliga och hungriga instajobbare och väljer själv vem du vill anlita för jobbet. Instajobbarna rekryterar vi löpande och introducerar i vårt växande nätverk. De är alla studenter och du kan både se hela deras jobbprofil och chatta med dem i appen innan jobbet ska utföras.

Digitalent

Digitalent är en konsultbyrå med passion för digital utveckling och har varit med oss sedan 2017. De erbjuder sina medarbetare det bästa från flera världar. Konsultbolagets fokus på personlig utveckling och den digitala byråns gemensamma skapande. Dessutom får du möjligheten att jobba i en agil start-up med en miljardkoncerns resurser i ryggen.

Happo

En rekryteringsprocess med många parter och kandidater kan bli administrativt tung och svår att hålla ihop. Då kan ett rekryteringsverktyg kan vara lösningen. Happo har varit del av Academic Work-familjen sedan 2017 och är en enkel och kraftfull digital rekryteringsplattfrom som förenklar flödena, förbättrar samarbetet, effektiviserar kommunikationen och ger alla inblandade parter god överblick över pågående rekryteringar och kandidater.

Tipsa en vän!