Account Manager på Academic Work

Sedan 1998 har vi gjort en otrolig resa, men vi är långt ifrån klara. Till 2023 planerar vi att dubbla vår omsättning. Modigt kan tyckas, men för att lyckas behöver vi dig. Du som pushar dig själv att nå längre, för du vet att det lönar sig. Du som ser möjligheter där andra ser hinder. Som lockas av att själv sätta ramarna för din arbetsdag, och dina resultat. Men framför allt: du som vill ha en arbetsplats där kulturen inte är klyschor på ett papper, utan människorna som jobbar här - vi och kanske du?

Jag vill söka tjänsten

Det finns ingen speciell mall för vem som lyckas i rollen som Account Manager på Academic Work. Därför är inte ditt CV så viktigt för oss. Det vi letar efter är potential och rätt personlighet. Därför är första steget i rekryteringsprocessen för tjänsten som Account Manager tre olika tester. Gör testerna på länken nedan!

Till testerna

Prova vårt nya spel - The Elevator Pitch!

Till rollen som Account Manager söker vi personer som strävar efter att nå nästa nivå, som vill till toppen! I spelet The Elevator Pitch kommer dina färdigheter sättas på prov - och i slutändan är det din ambition som sätter gränserna för hur långt du kan nå. Har du vad som krävs? Spela spelet nu!

Till spelet

Jag vill veta mer

Vill du veta mer om rollen som Account Manager? Här delar vi allt och lite till som kan vara intressant att veta. Läs bland annat om arbetsuppgifterna, introduktionen och kompetensutvecklingen och kolla även in filmen där tre kollegor beskriver rollen med sina egna ord.

Läs mer om rollen

Jag vill bli kontaktad

Vill du komma i kontakt med oss? Har du kanske frågor om tjänsten eller testerna? Eller kanske något helt annat? Maila oss!

Kontakta oss
Tipsa en vän!