Bemanning och rekrytering i Gävle

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag i Gävle som nischat oss mot young professionals, studenter och akademiker i början av karriären. Välkommen till oss på Academic Work i Gävle!

Academic Work Gävle

Norra Skeppsbron 5B
803 10 Gävle

Academic Work Gävle

Vägbeskrivning

Academic Work i Gävle ligger i direkt anslutning till havet, i Alderholmen i centrala Gävle. Området är beläget 250 meter från Gävle Centralstation. Kommer du med bil tar du av vid avfarten mot Gävle Centrum från E4:an.

Om oss på Academic Work Gävle

Academic Works kontor i Gävle håller till i anslutning till Gävle Centralstation ut mot Gävle Strand. Här möts du av ett lite mindre kontor med utsikt mot vattnet. På kontoret arbetar ett riktigt tight team med engagerade medarbetare – där vi inom loppet av ett år gått från två medarbetare till cirka 10!

Vi arbetar dagligen med att hjälpa företag med kompetensförsörjning och kandidater i sitt jobbsökande. Oavsett om du är i behov av att rekrytera personal till din arbetsplats eller söker jobb i Gävle så finns vi på plats för att hjälpa dig.

Varmt välkommen till oss i Gävle!

Vill du komma i kontakt med någon på Academic Works kontor?

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb eller för dig som vill rekrytera personal.

E-mail info@academicwork.se

Växel 020-37 38 40

Kontakta oss
Tipsa en vän!