Bemanning och rekrytering – Arlanda

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sitter i Sky City på Arlanda, en kort resa från centrala Stockholm. Välkommen till Academic Work Arlanda!

Academic Work Arlanda

Arlanda Conference & Business Center
Sky City
Box 112
190 46 Stockholm – Arlanda

Academic Work Arlanda

Vägbeskrivning

På Arlanda sitter vi på gångavstånd från terminaler och kommunikationer, en kort resa från centrala Stockholm. Academic Work Arlanda ligger mitt emellan Hus B och Hus C i Sky City-byggnaden, det vill säga mellan terminal 4 och 5.

Du som jobbsökande hittar till oss via Radison Conference i Sky City. Vi kommer och möter dig där när du är här! Välkommen.

Om oss på Academic Work Arlanda

Academic Work Arlanda sitter i Sky City, mittemot Arlanda Centralstation. Vårt kontor ligger på perfekt pendlingsavstånd, det tycker i alla fall vi som jobbar här och hurtigt pendlar mellan Stockholm-Arlanda-Uppsala.

Vi på Academic Work Arlanda hjälper till med flygtransport, studentpool – egentligen allt som rymmer karriärmöjligheter och våra favoritord: bemanning och rekrytering!

Varmt välkommen till oss på Academic Work Arlanda.

Vill du komma i kontakt med någon på Academic Works kontor?

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb eller för dig som vill rekrytera personal.

E-mail info@academicwork.se

Växel 020-37 38 40

Kontakta oss
Tipsa en vän!