Leadership Day By Academic Work

Efter 2017 års succé i Stockholm, drog vi i år ut på turné för att prata om morgondagens kompetensbehov och ledarskap. Vi besökte Malmö, Göteborg och Stockholm och träffade över 1000 ledare. Med oss hade vi några av landets främsta ledare och föreläsare. På den här sidan har vi samlat bilder och film från turnén och exlusiva intervjuer med talarna.

Nyamko Sabuni

Nyamko Sabuni ger sina bästa tips hur arbetsgivare bör jobba för att få en attraktiv företagskultur bland young professionals. Lär dig mer om arbetsmarknadens viktigaste arbetskraft.

Se intervjun med Nyamko Sabuni om att skapa en attraktiv företagskultur

Intervju med Nyamko

Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors delader med sig av sina tankar om hur framtidens rekrytering ser ut. Vet ni vilken kompetens ni behöver i framtiden?

Se intervjun med Stefan Hyttfors om hur vi rekryterar i framtiden

Intervju med Stefan

Tillbakablick från Leadership Day 2018

Bilder från Leadership Day

Vi fångade Leadership Day-turnén i Stockholm, Göteborg och Malmö både på bild och i film.

Bilderna publiceras på Flickr och academicwork.se och filmen på Youtube och academicwork.se under perioden 02-05-18 - 02-05-19. Du kan när som helst kontakta oss om du vill att vi tar bort en bild.

Bilder

Kontakta oss

Är ditt företag i behov av personal? Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss till dig och kikar på hur just ert behov av personal ser ut, oavsett om det är nu eller i framtiden.

Tipsa en vän!