För Företag

Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. När du eller ditt företag tar hjälp av Academic Work så får ni tillgång till vårt stora nätverk av  young professionals. Vår kunskap om young professionals och erfarenhet inom bemanning och rekrytering har resulterat i att vi i dag är det näst största bemanningsföretaget i Sverige på tjänstemannasidan och att vi sedan 2011 har branschens nöjdast kunder.   

Kontakta oss

Bemanning

Behovet av personal varierar och rätt tillfälle att hyra in en konsult kan till exempel vara vid arbetstoppar, organisationsförändringar, anställningsstopp eller vid vikariebehov. Då ser vi till att rätt person finns på rätt plats, när du behöver det – och du kan fokusera på er kärnverksamhet under tiden.

Hyra in personal

Rekrytering

Att ha rätt personal på plats är en avgörande faktor för dagens arbetsgivare samtidigt som konkurrensen om de riktigt duktiga hårdnar. Att hitta rätt person kräver förståelse och engagemang. Det är något som våra rekryteringskonsulter besitter. Vi har 20 års erfarenhet i branschen och använder oss av den främsta rekryteringsmetoden på marknaden. Det är då du som kund får rätt person på rätt plats, varje gång.

Rekrytera personal

Kontakta oss

Är ditt företag i behov av personal? Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss till dig och kikar på hur just ert behov av personal ser ut, oavsett om det är nu eller i framtiden.

Tipsa en vän!