Vårt erbjudande

Behovet av personal varierar. Det kan vara ett plötsligt och kortvarigt behov eller ett behov att säkra din strategiska kompetensförsörjning på längre sikt. Vi kan hjälpa dig oavsett om ditt behov är på lång eller kort sikt, gäller deltids- eller heltidspersonal, detta tack vare vår erfarenhet, expertis och storlek i branschen.

Kontakta oss

När är rätt tillfälle att ta hjälp?

Rätt tillfälle att hyra in en konsult kan till exempel vara vid arbetstoppar, organisationsförändringar, anställningsstopp eller vid vikariebehov. Vi hjälper dig också rekrytera när ditt behov är mer långsiktigt och driver då processen hela vägen fram till färdig anställning.

Hyra in en konsult

Bemanning är ett samlingsnamn för att hyra personal och kompetens. I vissa fall för att täcka upp för en tillfällig vakans och i andra fall för att bemanna en funktion eller avdelning på längre sikt. Medarbetaren anställs av Academic Work och vi tar arbetsgivaransvaret, detta är ett bra alternativ för dig som av någon anledning inte kan eller vågar anställa just nu.

Bemanning

Attrahera & anställa personal

Är ditt resursbehov mer långsiktigt kan rekrytering vara rätt lösning för er. En rekrytering handlar inte bara om att täcka ett behov. Det är minst lika mycket ett tillfälle att utveckla organisationen och få in ny energi och kompetenser. Våra rekryteringskonsulter är erfarna och ansvarar för hela rekryteringsprocessen fram till att du som kund hittat rätt medarbetare som du vill erbjuda en anställning.

Rekrytering

Extrapersonal med kort varsel

För resursbehov med riktigt kort varsel finns nu Instajobs. Instajobs är ett digitalt bemanningsverktyg där du kan hitta och anlita extrapersonal on-demand. Du som behöver anlita extrapersonal kan göra det dygnet runt i Instajobs app eller webb. Våra konsulter, eller instajobbare som de heter, är alla studenter på högskola eller universitet och rekryterade av Instajobs på förhand. 

Instajobs

Kontakta oss

Är ditt företag i behov av personal? Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss till dig och kikar på hur just ert behov av personal ser ut, oavsett om det är nu eller i framtiden.

Tipsa en vän!